به گزارش گروه اعزامی مرکز خبر حوزه، پروفسور لیاقت تکیم، با ارائه مقالهای با عنوان گرایش به مکتب تشیع در بین آمریکاییها و رسانه در هفتیمن همایش بین المللی دکترین مهدویت در تهران، اظهار داشت: امروز علی رغم این که در دنیا علاقه زیادی به تشیع وجود دارد و همه به دنبال این هستند که بدانند شیعه چیست، اما کتاب های زیادی در این زمینه ترجمه نشده و اطلاعات کافی در دست نیست.
وی با اشاره به نقش رسانهها در هدایت افکار عمومی جامعه، افزود: یکی از مشکلات آمریکا در اقلیت بودن مسلمانان به خصوص شیعیان است؛ به طوری که رسانه ها صدای آنان را بیان نکرده و مردم نمی دانند حرف شیعه چیست.
پروفسور لیاقت تکیم با بیان این که اگر در غرب اتفاقی از سوی یکی از مسلمانان بیفتد، به نام همه مسلمانان نوشته میشود، گفت: در همین راستا رسانه ها مسئله اسلام هراسی را در آمریکا ترویج میدهند، هرچند این مسئله چیز جدیدی نیست و ریشه آن به بعد از رحلت پیامبر(ص) بر میگردد که میگفتند پیامبر(ص) بت پرست بود! و امروز این واژه را وارد فرهنگ لغت کردهاند.
وی با بیان این مطلب که رسانهها کاملا خنثی نیستند، تصریح کرد: امروز رسانه های غربی راههای مختلفی را میروند تا وارد وجدان انسانها شده و در آن رسوخ کنند.
این اندیشمند کانادایی با بیان این که رسانه تک بعدی نیست، اذعان داشت: رسانه های غربی با اهداف خاصی کار میکنند؛ به طوری که جنایتکاران را همیشه سیاهپوست و تروریستها را مسلمان جلوه می دهند و هیچ مسلمانانی را نشان نمیدهند که وکیل، مهندس و یا پزشک باشد.
وی با اشاره به راهکارهای رسانه های غربی در تخریب افراد، استفاده غرب از کاریکاتور را مد نظر قرار داده و گفت: ما باید وارد فضای رسانه و مطبوعات شده و نگذاریم رسانه های غربی این کار را علیه مسلمانان انجام دهند .
وی همچنین با انتقاد از برخی تصاویر ارائه شده از رسانه های برون مرزی جمهوری اسلامی افزود: برخی اوقات تصاویری ارائه میشود که مفهوم آن را ما شیعیان میفهمیم، ولی غربیها هیچ آشنایی با آن ندارند و لذا رسانههای غرب آن را دستاویز قرار داده و میگویند مسلمانان همیشه خشونت طلب هستند.
لیاقت تکیم ادامه داد: باید رسانه های خود را تقویت، پروش و هدایت کنیم؛ چرا که افراد مختلفی در کشورهای زیادی مانند عربستان، سودان و ... ادعای مهدوی کرده و با شیوههای نا مناسب و برخورد خشونت آمیز مهدویت را بد جلوه میدهند که این آسیب بزرگی است.
* بازگشت به مهدویت وعده الهی است
وی در پایان خاطرنشان کرد: نگاه ادیان به مسئله مهدوی فرق میکند، اما همه می دانند که بازگشت به مهدویت وعدهای الهی است که تحقق خواهد یافت و در پرتو آن صلح و امنیت پایدار بر قرار خواهد شد.